tiistai 7. syyskuuta 2010

Täällä ollaan!

Ne kahdeksan päivää tulivat ja menivät nopeammin kuin ehdin huomata. Sain kuitenkin paljoa tehdyksi, kuten viimeisen työpäivän ja työhuoneeni siivouksen. En voinut lähteä ennenkuin olin saanut työpöytäni melkein tyhjäksi ja tietokoneen työpöydän siivotuksi, siihen kyllä meni koko ilta. Lisäksi pidin läksiäiset, jotka olivat pubikierroksen muodossa, ilta oli todella ihana ja paljon ihania ihmisiä oli mukana. Tuntui hyvältä lähteä Tanskaan kun on nähnyt ja jutellut kunnolla useimpien kanssa. Sain joiltakin pieniä ja aivan ihania lahjoja. Kiitos teille!



Yövyin Annella&Teemulla ja jännitin siellä seuraavaa päivää. Koneeseen lähtiessä olo oli todella epäuskoinen ja mietin vakavissani että näenkö unta ja että olenko minä todellakin itse omilla päätöksilläni saanut itseni järjestettyä Tanskaan. Lentokentällä laukun painoksi paljastui 26 kiloa ja käsimatkatavaratkin olivat varmaan 15 kiloa. Laukku nolattiin laittamalla siihen "Heavy bag"- lappu, mutta minä en joutunut kärsimään asiasta (lue: maksamaan sakkoja). Olipa kiltti setä siellä kentällä. Lennot sujuivat hyvin ja Kööpenhaminassa juhlistin uutta elämääni syömällä sushia. Siellä myös näin ensimmäiset muut Frontrunnersit. En uskaltanut sanoa mitään heille, mutta kun laskeuduttiin niin rohkaistuin kakaisemaan että "are you deaf?" ja jo vain, löysin paikkani.



Nyt sitten on nykyisenä sijaintina Urlev, Tanska! Koulun nimi on Castberggård ja paikka on mitä viihtyisin! Pihapiirissä on olkikattoisia mökkejä ja me itse majoitumme söpöissä pikkutaloissa. Oma petini on ihanassa pikkuparvessa jossa on kattoikkuna! Mitä ihanin paikka unelmointiin. :) Pihaa ja rakennuksia riittää. Urheilumahdollisuuksia löytyy ja alueelta löytyy jopa joki. Minäpä vähän luulen että viihdyn täällä loistavasti. Varsinkin kun aurinko hellii meitä.



Meitä on 13 ryhmäläistä paikalla, yksi tulee myöhemmin Intiasta mikäli saa viisumin. Me edustamme Suomea, Tanskaa, Itävaltaa, Norjaa, Belgiaa, Italiaa, Saksaa ja Amerikkaa. Pidän ryhmästämme nyt jo, meitä on moneen junaan, mutta meissä kaikissa on jotain samaa. Meistä löytyy positiivisuutta, uteliaisuutta ja halua vaikuttaa asioihin.

Jännittää tämä opiskelijaelämän alkaminen! Mutta juuri nyt olen onnellinen että olen todellakin onnistunut järjestämään itseni tänne.

4 kommenttia:

  1. Kivaa kuulla, että oot päässyt perille ja kaikki on kunnossa! Jään odottelemaan lisää päivityksiä :P

    VastaaPoista
  2. Huippuihkun näköinen kotopesä! :) i like. <3

    VastaaPoista
  3. Siis ihanaa!! Pesäsi on ihan huippu!! Ihan kuin Tylypahkan juhlasalin katto: siihen voi taikoa minkä tahansa näkymän :) (paitsi ettet voi muuta kuin noin jästinä olla säiden armoilla, heh heh)

    Vuodestasi tulee varmaasti huippu!! Tää oli kyllä kreisin mutta varmasti hedelmällisin temppusi tämä itsesi järkkääminen Tanskanmaalle. Bravo!!!

    Nyt ei sitten muuta kuin edelläjuoksemaan, sinä Frontrunner!!! ;)

    Paljon suukkoja ja terkkuja, skyptataan pian! <3

    VastaaPoista
  4. loistavaaa!!! <3
    ihmettelen vieläkin, että KUINKA sulla riittää aikaa bloggaamiseen ;) mut bloggaa ihmeessä jatkossakin! pusuja!

    VastaaPoista