torstai 18. marraskuuta 2010

Pikaterkut!

Kirjoitan nyt nopeasti pienen elossaolomerkinnan :)

Aikamoiset nelja viikkoa on mennyt ja olemme saaneet kasapain uusia kokemuksia. Erikoisimpana niista lienee muutaman paivan takainen lehman teurastus muslimien juhlapaivaa varten, naimme siis todellakin omin silmin miten elavan lehman kurkku viilletaan auki. Taalla elainten oikeudet ovat tuntematon asia.

Elaimista puheen ollen, taalla liikuskelee jos jonkilaisia pienelaimia mutta rutkasti suuremmassa koossa kuin Suomessa. Esimerkiksi tuhatjalkainen on kuulakarkikynan kokoinen! Liskot ovat tulleet tutuksi, niita naemme joka paiva milloin missakin, suihkun seinalla tai ikkunan tuuletusluukuilla.

Vedimme viime viikonloppuna workshopin, minun ryhmani oli vastuussa lauantai-paivasta ja luennoimme aiheesta "Human Rights" ja "CRPD" (joka tarkoittaa vammaisten ihmisten ihmisoikeussopimusta). Oli mielenkiintoinen workshop ja opimme itsekin paljon. Olen iloinen etta tiimimme pystyi vetamaan kokonaisen viikonlopun ja etta ghanalaiset itse pitivat sita hyodyllisena.

Meilla on taalla enaa viikko ja tunnelmat ovat sekalaiset, valilla tuntuu etta jes, kohta saa kunnon eurooppalaista ruokaa ja ennen kaikkea Castberggardin yllapito on kuin unelma! Mutta samaan aikaan tuntuu etta mita! Viikko enaa, eihan tassa ehdi tehda kaikkea mita haluaisi. Ihmeen hyvin sita pystyy sopeutumaan erikoisempiinkin olosuhteisiin jos vain haluaa niin! :)

Olemme nahneet Mampongin lisaksi muitakin kaupunkeja ja kylia, kuten Medinan, Aburin, Accran, Cape Coastin, Akropongin, jne. Tulevana viikonloppuna vierailemme Koforiduassa ja vesiputouksilla. Odotamme sita kovasti.

Minulle on tehty letit paahan ja olen teettanyt/ostanut vaatteita, joten olen nyt taalla kovinkin erinakoinen. Harmi ettei tassa koneessa ole kuvia minusta, joita voisin nayttaa. Joudutte odottamaan viikon verran etta paasen Tanskaan ja naytan sitten kuvan :)

1 kommentti:

  1. Hihii, hienot letit on, havaitsinkin kuvamateriaalia siitä kyberavaruuden syövereissä. Tulee mieleen omat lettini 10v sitten, näytin lähinnä hippipummilta Goalla. Sulle ne kuitenkin sopivat mainiosti! ;)

    Skype-trehvejä edelleen odotellen :>
    Liisa <3

    VastaaPoista